Glyph

LSL: Prvi dan LSL-a zavrsen ocekivanim rezultatima

Danas se igrala prva polovima prvog kola League of Legends srpske lige (LSL). Zavrsen je donekle ocekivanim rezultatima.

Monitor.rs je ubedljivo dobio AK Gaming rezultatom 2/0. Mozemo reci da AK Gaming u prvom game-u nije imao nikakve sanse. Dok su u drugom izgledali za nijansu bolje, ali ipak ne dovoljno dobro da savladaju favorita matcha.U drugom matchu gledali smo Asus Rog Elite protiv Bontech-a. U prvom game-u Bontech je dominirao i game je donekle izgledao jako cisto, sto niko nije ocekivao on Bontecha. Medjutim, jednim teamfight-om , Asus je uspeo da preokrene tok matcha u svoju korist i dobije prvi game.

U drugom game-u, kao da smo gledali skroz drugacije ekipe. Asus je dominirao od samog starta i cisto zavrsio game. Jako clean game.

Stanje na tabeli nakon prvog dana izgleda ovako:

A sutra nas ocekuju jako zanimljivi game-ovi B grupe. RuR esports ce igrati protiv EoN-a, dok ce x25 igrati protiv PSP-a. Ovo ce biti jako zanimljiv match, zato nemojte da propustite.
Matchevi B grupe pocinju od 13:00h, a direktan stream matcheva mozete pratiti na twitch kanalu: http://twitch.tv/efrag.rs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.