Glyph

Da li uskoro dobijamo nove skinove – Anglelblade Riven i Demonblade Yasuo

Novi skinovi za Yasua i Riven dolaze uskoro na PBE server,prenosi [email protected],League of Legends PBE sajt za novosti. U pitanju su najverovatnije Angelblade i Demonblade skinovi čiji su podaci procureli na Redditu u martu.

Angelblade Riven i Demonblade Yasuo imena nistu tačno najavljena ali dosadašnje informacije o dva nova heroja Xayah i Rakan su bile tačne,kao i skinovi za iste. Takođe je i Dark Star set bio najavljen tada tako da nemamo razloga da sumnjamo u tačnost informacija. Pored toga informacije vezane za rework Zac i Maoki su bile tačne.

Nema nikakvih dodatnih informacija o ovim skinovima,ali po informacijama koje su procurele možemo očekivati još Omegasquad set skinova – Omegasquad Twitch, Omegasquad Fizz i Omegasquad Veigar. Tu je još jedan Star Guardian set skinovu u koji spadaju skinovi za Ezreala i Syndru. Imaćemo i rework za Evelyn i Urgota.

Riot ništa zvanično nije objavio o ovim skinovima, niti je kompanija čak rekla da dolaze novi skinovi. Riven i Yasuo sa slike neće izgledati ni blizu njihovim skinovima, ali morate priznati da skinovi izgledaju anđeoski/demonski. Možemo predpostaviti da dolaze novi skinovi ali nikad se ne zna.

Tipično za Riot je to da novosti uvek otkrije pvo na svojim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama, ali kako je ova vest pogodila javnost verovatno ćemo i dobiti neki post uskoro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.