Glyph

Upoznajte novog Urgota : Urgot, The Dreadnought

ABILITIES


PASSIVE: ECHOING FLAMES

Q: CORROSIVE CHARGE

W: PURGE

E: DISDAIN

R: FEAR BEYOND DEATH

IGRANJE KAO URGOT

Urgot je oličenje destruktivne sile – neizbežni, nezaustavljivi juggernaut koji puca, vuče  i komada svoje protivnike do smrti. Njegova snaga je očigledna, i njegovi protivnici nikad ga ne smeju podcenjivati. Bežanje je uvek opcija.

Urgot želi da se bori prsa-u-prsa sa neprijateljima, njegovi topovi na kolenima mogu da izazovu haos kada je blizu i sve ih oslobodi. Nađi slabost svojih neprijatelja – ili je napravi – i onda ih sveži u lance i dovrši. Zaboravi okretne,nedostizne neprijatelje, oni su slabi i preferiraju bekstvo umesto borbe. Ali bilo ko ko se usudi da se bori sa tobom izbliza? Pokaži im pravu snagu.

“They put me in chains, they gave me a weapon.”
– Urgot

TIPS AND TRICKS

  • Urgot-ovi range auto-attack-ovi i pasivna mu daju popriličan poke protiv meele top lane-era, ali su na velikom cooldown-u rano u game-u. Bez ikakvog sustain-a, taj poke je jedini način da pobedite u borbi izcrpljivanja.
  • Urgot-ove noge se ne okreću kada se on okreće, tako da ćeš morati da manevrišeš oko svojih protivnika da bi iskoristio pasivnu sto bolje. Urgot-ovo E mu pomaže da iskoristi metke iz nogu koje su pozadi i da uradi što više damage-a, dok mu W pomaže da iskoristi svoju pasivnu veoma brzo i uspešno (ali smanjuje Urgot-ov movement). Pozicionirajte se pažljivo kako bi mogli da iskoristite svih šest nogu.
  • Urgot-ov ultimate možete iskoristiti da započnete borbe za svoj tim, ali najbolje je iskoriti ga da dovršite ranjenog neprijatelja. Teško uhvatljive mete koje bi inače mogle pobeći sa low health-om ne mogu pobeći od Urgot-ove drobilice kada su jednom uhvaćeni.
“I am stronger than man, stronger than machine, I am an IDEA.”

– Urgot

URGOTOVI SKINOVI

 

Diskusija sa Reddita

Riotov radnik je GreaterBelugaWhale  dao pojašnjenje o tome kako  će Urgot-ova pasivna raditi

Citiramo:”Ćao Beluga mogu li da pitam kako će njegova pasivna raditi,takođe čestitam, odličan posao, i tebi i Repertoir-u 6 nogu, koje pokrivaju 360 stepeni oko njega. Svaka noga ima svoj cooldown i pokriva 60 stepeni u stalnom položaju(noge se ne okreću, čak ni kad se on okreće). Ako pogodiš neprijatelja sa basic attack-om  ili W u luku od 60 stepeni koji pokriva noga, opaliće ako nije na cooldown-u. Radi AD+%Max HP psysical damage, sa nešto smanjenim damage-om za udarce za redom. ”

Na Urgot-ovo W, GreaterBelugaWhale rekao je :

” ( POMOĆ: Možeš, W apply-a on hit efekte sa smanjenim damage-om) “

Nastavio je:

Citiram:

“Koliko puta aplly-a on hit efekte? Ispaljuje 3 puta po sekundi,radeći 1/3 on hit damage-a po metku”

Za Urgot-ovo R, Reav3 je potvrdio:

“Može  da re-cast-a R da ubije neprijatelja koji je pao ispod 25% HP-a. “

Nastavio je

Citiram:

“Šta se desi ako champion predje 25% HP-a tokom privlačenja? Svejedno umire.”

Za načine da se zaustavi Urgot-ovo R,GreaterBelugaWhale naveo je:

Citiram:

” Taj tooltip me je naterao da se zapitam da liradi kao  suppression pošto piše da ga ništa ne može zaustaviti. Da,sve što zaustavlja suppression zaustaviće ga. Sve što uništava projektile reagovaće lance prilikom recast-a (ultimate ispaljuje veoma  brze lance koji su projektili po svim pravilima igre). Sve što čini metu imunom na damage kada je meta privučena blokiraće damage. Oživljavanja i pasivne nakon smrti idalje funkcionišu. Praktično recast suppress-a metu i onda radi metin trenutni HP kao true damage (i malo više), ali inače poštuje pravila igre. “

Za range Urgot-ovog R, GreaterBelugaWhale dodao je:

Citiram:

” Moje pitanje je: postojili maksimalni range privlačenja na tom ultimate-u, ili može da privuče metu koju je već pogodio sa većeg range-a? Početni skill shot ima ograničen range ali je privlačenje globalno. Vraćaj se ovamo Shen-e”

Kada je upitan da li će Buther Urgot biti dostupan za kupovinu nakon update-a,Reav3 je potvrdio da hoće.

Na Urgot-ov attack range,RiotMEMEMEMEME rekao je:

“Trenutni AA ramge je 350”

Za simbol na Urgot-ovoj ruci,GreatBelugaWhale objasnio je:

Citiram :

” Taj simbol koji će dobiti na ruci je isti simbol koji je na odeći čoveka u cevi. Mislim da sam već video taj simbol negde. Da li je to pojednostavljen simbol Noxus-a ili??. Takodje on želi da ubije lidere Zaun-a, da li je to greška u pisanju i on je zapravo Noxus ili?

To je simbol koji chem baron koristi kao porodično obeležje. Baš taj simbol pripada baronu koji se davi.Urgot ih gravira na svoju ruku kako ih ubija.
Sve ukupno, on misli da su političari koji dominiraju Noxus-om sramota, i ne predstavljaju težnju ka pravoj snazi (nakon što je Swain lažima došao do vrha) – i da on moze da oblikuje Zaun u ono što on vidi kao predstavu te težnje stvarajući društvo u kome vlada haos/anarhija.Prvi korak je da eliminiše chem baron-e. “


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.