Glyph

RIOT PREDSTAVIO NOVOG HEROJA: Kayn, The Shadow Reaper

Nenadmašni korisnik smrtonosne mračne magije,Shieda Kayn stremi da dostigne svoju pravu budućnost – da jednog dana predvodi Odred Senki u novu eru Ionian-ske dominacije. On odvažno nosi osetljivo oružje darkin-a Rhaast, ne primećujući njegovo jezivo trovanje svojeg uma i tela. Postoje samo dva mogućnosti: ili će Kayn prikloniti oružje svojoj volji… ili će ga zlo oružje preuzeti u potpunosti, otvarajući put ka potpunom uništenju Runeterra-e.

 

Abilities

PASSIVE: THE DARKIN SCYTHE 

Q: REAPING SLASH 


W: BLADE’S REACH 


R: UMBRAL TRESPASS Evo ga je dan primer gamepaya sa novim herojem

PLAYING AS KAYN 

Kayn je teško uhvatljiv,nezasita noćna mora koja koristi žrtvina tela kao rekreaciona vozila. Ulimate Kosača Senke je dovoljno zastrašujuć sam po sebi, ali njegov tendencija da se pojavi iz zidova Rift-a je još strašnija.

Kayn je jedini heroj u igrici koji može da promeni klasu u bilo kom periodu igre. Ako protivnički tim ima heroja koji keruje tim, on ga može lako fokusirati i postati ubica iz senke. Ukoliko je njegovom timu potreban tenki heroj, Rhaast je pravi izbor za taj posao.

“I am the weapon. You are a tool.” – Kayn

TIPS AND TRICKS 

  • Kayn i Rhaast su gladni momci, i moraš da ih nahraniš tako što ćeš gankati lejnove i raditi damage herojima. Zaostaćete u mid-gejmu ako vam bude bilo potrebno predugo da se transformišete.
  • Kayn-ove dve evolucione forme imaju svoje sopstvene vrline i mane. Darkin forma ima crowd-control koji je lako uočljiv i ograničen pristup protivničkom backline-u. Shadow assasin forma ima veoma ograničen sustain damage i nema nikakav hard cc. Procenit protivnički sastav tima,onda mudro odlučite.
  • Ultimate ima nekoliko intresantnih interakcija sa drugim mobilnim herojima. Vidite protivničkog Shen-a kako ulta na bot lane? Priđite dovoljno blizu da ultate Shen-a i onda uživate u vožnji..

“Lies soothe the mind, don’t they?” – Rhaast


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.