Glyph

Crvena Zvezda ulazi u esports sa League of Legends timom

Bilo je samo vreme kada ce se i ovo desiti. Mislimo da je pravo vreme sada, kada je esports u punom jeku na nasim prostorima i tim kao sto je Crvena Zvezda moze da se takmici u kvalitetnim ligama koje su na nasim prostorima.

Oni već dugo rade na uspostavljanju dobre podloge za buduće esports timove, a okosnica i oslonac ovog projekta će biti League of Legends tim koji će biti najavljen u toku sledeće nedelje. Ovo dodatno učvršćuje poziciju koju esport gradi među sportovima a toplu dobrodošlicu želimo Crvenoj zvezdi na scenu koju sada krasi širok spektar najvećih svetskih klubova koji imaju esports timove.

Tim koji će braniti crveno-bele boje u League of Legends je već obezbedio mesto u nekoliko domaćih i regionalnih takmičenja, a radi se o delimičnom preuzimanju postojeće ekipe Belgrade Eyes, kao i nekim novim igračima, ali i pomoćnom osoblju. Tim će biti predstavljen pre početka VIP Adria League takmičenja i razlikuje se od sastava sa kojim su učestvovali u kvalifikacijama.

Da beogradski klub ovaj projekt shvata ozbiljno govori i podatak da su već pristupili obezbeđivanju specijalnog prostora za trening ovih momaka, pregovaraju sa trenerom, a već i treniraju protiv nekih ostvarenih domaćih ekipa.

Na nama je samo da sečekamo malo i vidimo sta nas sve ceka u ovoj, a tek i u sledecoj sezoni.

Vest preuzeta sa: KlanRur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.