Glyph

Championship skin za ovu godinu će biti Ashe

Championship Ashe

Dosta nas je razmišljalo o tome koji će Championship skin biti napravljen ove godine. PBE je započeo update i za Patch 7.18 najavio da će ovaj skin  dodeliti Ashe.

Ovaj skin izgleda sjajno, vide se takođe razlike u odnosu na skinove koje smo videli u prošlosti. Ovaj skin je nekako više zlatan, izgleda kraljevski, dok su ppredhodni skinovi bili nekako tamniji i gotovo sablasni.

Skin će koštati 1350 RP, što je više od predhodnih skinova.

Kupovinom Championship skina (koji je obično 975 RP) doprinosite nagradnom fondu za Worlds. 25 procenata zarade od prodavanja skina biće ubačeno u nagradni fond za Worlds. Prošle godine je došlo do velikog povećanja nagradnog fonda, tako da očekujemo da će i ove godine biti isto.

U starijem postu od strane Riot Katana, oni su rekli da se Championship skin bira tako što se gleda koji je champion najviše puta bio pikovan u Mid-Season Invitationalu te godine. Ona je bila pikovana i/ili banovana u 76.2 procenta od svih partija, sto je prilično visoko.

Oni takođe biraju heroja koji odgovara tematici, tako da da bi to trebao da bude odgovor na sva vaša pitanja o tome zašto je Ashe izabrana, umesto lulu koja ima 100 procenta pick/ban rate na MSI.
Poslednji Championship skinovi su napravljeni za Riven, Thresha, Kalistu, Shyvanu i Zeda. Sada je red na Ashe! Skin će biti dodat na PBE server, trebali bi da vidimo još detalja uskoro.Da budemo precizni, $2.015 miliona je bilo dato od kupovine Championship Zed i Ward skina i $2.13 miliona od orginalnog nagradnog fonda, tako daj e fond bio gotovo udvostručen.

Prošle godine je novac bio raspodeljen, umesto da pobednik uzme sve, raspoređen je na sve članove turnira. Ovako je to izgledalo :

  • Prvo mesto: 40%
  • Drugo mesto: 15%
  • Treče/Četvrto mesto: 7.5% (15% total)
  • Peto-Osmo mesto: 4% (16% total)
  • Deveto-Dvanaesto mesto: 2.25% (9% total)
  • Trinaesto-Šesnaesto mesto: 1.25% (5% total)

Nova summoner ikona

Takođe nam dolazi i nova Championship Ashe ikona:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.